Prokkelweek 2017

 

 

Al bijna 50 Prokkels! Meld vóór 20 maart je Prokkel aan en maak kans op een Prokkel pet en Prokkel t-shirt

Er zijn al bijna 50 Prokkels aangemeld, een mooi aantal al. Maar we hebben gehoord dat er nog veel meer Prokkels in de pijplijn zitten. We zijn heel benieuwd naar jullie plannen! En daarom hebben we een leuke winactie:

Iedereen die een Prokkel aanmeldt krijgt al een gratis Prokkel promotiepakket. Maar dat is nog niet alles: als jij vóór 20 maart een Prokkel aanmeldt, maak je daarnaast kans op een extra promotiepakket met een Prokkel pet en een Prokkel t-shirt (kindermaat). Onder alle aanmelders zullen wij 10 winnaars verloten. 

Dit voorjaar weer spelleiderstraining voor Doe je mee? spel

Dit voorjaar is er weer een training voor Prokkel spelleiderduo's! Als je ‘Doe je mee?’ Prokkelspelleider wilt worden kun je als duo een ‘Doe je mee?’ training (drie dagdelen in Arnhem) voor spelleiders volgen. Tijdens de training leer je het spel kennen door zelf het spel te spelen. Je kunt je aanmelden tot 15 maart.

Lees verder

ProkkelSterrenslag: een unieke ervaring voor bedrijven en mensen met een verstandelijke beperking

Er zijn al meer dan 50 teams aangemeld voor de ProkkelSterrenslag. Elk team zetten we op ons Crowdfunding platform op de site van Fonds verstandelijk gehandicapten Ook jij kunt daar nog bij komen te staan, want steeds meer bedrijven melden zich bij ons aan en vragen of er nog een leuk team is uit hun omgeving om dit jaar samen mee naar de Sterrenslag te gaan.

De ProkkelSterrenslag, voor jouw woonvoorziening of dagbesteding een mooie gelegenheid voor een dagje op stap met een bedrijf of maatschappelijke organisatie. Meld je aan via sterrenslag@prokkel.nlen dan zetten we je op het Crowdfunding platform.

Prokkelweek op Facebook en Twitter

Wist je al dat we ook op Facebook en Twitter te vinden zijn? Like en volg ons en blijf op de hoogte van alle laatste Prokkelnieuwtjes. Ook delen wij foto's, video's en mooie verhalen.  

En dat is nog niet alles! Want sinds kort hebben we nóg twee Facebookpagina's, die je natuurlijk ook kunt liken!

Lees verder

Foto: Mel Boas

Update aangeboden en gezochte stages

Inmiddels komen er steeds meer oproepen van mensen die in de Prokkelweek graag op Prokkelstage willen, of van bedrijven die stageplaatsen aanbieden. Laten we hopen dat alle stages vervuld worden en iedereen een plekje weet te vinden. 

Ook op zoek naar een stageplaats? Of wil je een stage aanbieden? Meld hem dan aan via http://www.prokkel.nl/aanmelden/. Wij zetten je oproep op de site en kunnen je verder helpen.

Hierbij een overzicht van gezochte en aangeboden stageplaatsen: 

Lees verder

BeleidsProkkels bij Restart en UWV met als thema: werk

In de aankomende Prokkelweek worden er BeleidsProkkels georganiseerd op meerdere plekken in het land. Graag willen je wijzen op twee nieuwe BeleidsProkkels, waar je je voor kunt aanmelden. Deze BeleidsProkkels gaan over werk. Vind je het leuk om te praten over werk?  Dan is de BeleidsProkkel bij Restart in Almere of bij UWV in Amsterdam misschien wel wat voor jou. 

Zelf een BeleidsProkkel organiseren? Dat kan natuurlijk ook. Goed voorbeeld doet goed volgen: het kan interessant zijn voor gemeenten en grotere bedrijven, die actief bezig zijn met de participatiewet.

Lees verder

Column Marian Geling: wat maakt een werkdag bij Prokkel nou zo leuk?

Toen ik tien jaar geleden werd benaderd om de Prokkel2daagse op te zetten dacht ik: oh jee, dat is leuk, maar eh….is het niet té leuk? En kom ik er dan nog wel ooit van af? Dat ik een vooruitziende blik had, blijkt uit het feit dat de Prokkelweek nog steeds een groot deel van mijn werkweek in beslag neemt. Maar wat maakt nou zo’n werkdag zo leuk?

Lees verder

Contact (postadres)Stichting Prokkel p/a VGN 

Postbus 413 

3500 AK Utrecht 

Telefoon: 06-24677785
Meer weten?Over ons 

 Activiteiten 

 Stages 

 Prokkel landkaart