Stichting Meedoen Nuenen

Niet voor alle jongeren is het even makkelijk om vrienden te maken met leeftijdsgenootjes of aan te sluiten bij een sportvereniging. Geldt dit ook voor jou?

Het kan zijn omdat je niet zo zelfverzekerd bent, of omdat je een beperking hebt, of omdat je op het speciaal onderwijs zit, of omdat je liever niet in een grote groep bezig bent, of omdat je niet zo goed bent in bewegen, of omdat …

Meedoen Nuenen is een stichting in oprichting die leuke vrijetijdsactiviteiten voor jou in Nuenen wil organiseren, zoals een kook- of muziekworkshop, een filmavond, een knutselmiddag of een zwemuitje. Verder werken we samen met een aantal sportverenigingen aan een breed sportaanbod op maat, zodat iedereen mee kan doen. Ook willen we een aantal keren per jaar informatieavonden organiseren voor ouders en verzorgers.

Meedoen Nuenen is voor jongeren van 6 tot ± 25 jaar. Het aanbod in activiteiten en sporten is verdeeld op leeftijden en niveau’s.

Website http://meedoennuenen.nl/
Email: meedoennuenen@gmail.com
Contactgegevens
Irma Timmermans
Secretaris
Telefoon: 040 7870167

OproepMeedoen Nuenen is een stichting in oprichting. We zoeken zowel kinderen/jongeren die interesse hebben in contact en activiteiten met leeftijdgenoten als ouders die ervaringen met andere ouders willen uitwisselen en/of willen meehelpen met het organiseren van activiteiten. Heb je interesse, vul dan het formulier op de contactpagina in. Wil je alleen op de hoogte blijven, hou dan deze website in de gaten. We plaatsen hier regelmatig berichten over nieuwe ontwikkelingen.